2 personer
250 g jordbær
Til lage½ usprøjtet appelsin1 spsk. vand2 spsk. mørkt rørsukker4 blade schweizisk mynte
PyntLidt schweizisk mynte
Skyl og pil jordbærrene. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem i en glasskål.
Riv 1 tsk. af den orange skal af appelsinen. Kom den revne appelsinskal i en lille gryde. Pres appelsinen og kom 2 spsk. appelsinsaft i gryden. Kom vand og rørsukker i gryden. Tilsæt hakket mynte. Kog lagen. Skru ned og kog lagen ved svag varme i ca. 3 minutter, til lagen er kogt lidt ind. Lad lagen køle af og hæld den over jordbærrene. Pynt med mynte.
Stil jordbærsalaten koldt i mindst 5 minutter, før du serverer den.
Server jordbærsalaten sammen med en kugle is eller et stykke chokoladekage.
Kan du lide opskriften? Bedøm den her.
Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest