En hurtig sommerlig salat til en frokost på terrassen. 


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skyld og nip jordbærene og del dem i halve eller kvarte – alt efter størrelse.

Vend dem med rucola, mynte- eller citronmelisseblade og pistaciekerner.

Rør og smag olivenolien til med balsamico samt salt og peber.

Anret salaten i en skål, dryp dressingen over og fordel ost samt skinke på salaten.

Server med brød.

Energi pr. person
490 Kcal
Fedt 30%
Protein 22%
Kulhydrat 48%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Jordbærsalat med mozzarella og parmaskinke

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.