Jordbærsaft serveres bedst iskold med isterninger, friske jordbær og limeskiver.


Tilberedning

30 min - 2 flasker

Skyl jordbærrene, vask citronerne og skræl dem tyndt med kartoffelskræller.

Kog vandet op i en rustfri gryde, tilsæt delte jordbær, citronskal, friskpresset citronsaft og flækket vaniljestang. Kog under låg i ca. 10 minutter., mos jordbærrene mod grydens sider og hæld det til afdrypning i en finmasket sigte. Kog saften op, tilsæt sukker og citronsyre og rør til sukkeret er smeltet. 

Hæld saften i skoldede flasker, fyld dem helt op og luk dem godt. Opbevares koldt og fortyndes efter smag, ca. 1:4.

Opskrift og foto udlånt fra bogen "A piece of cake" af Leila Lindholm

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.