Jordbærkage med kokos
Tilberedning
+60 min -
Skyl og rens jordbærrene og kom dem i en gryde. Mos bærrene let, så der kommer lidt saft ud af dem. Tilsæt sukker og lad det simre i 20 min ved svag varme. Skum puréen og rør i den indimellem.
Tilsæt pektin og citronsaft under omrøring. Skru op for varmen og kog puréen igennem i 4-5 min. Hæld den over i en skål og lad den køle af.
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør ingredienser til dejen sammen. Beklæd formen (18x25 cm) med bagepapir og tryk dejen ud i formen med hænderne. Bag kagebunden i 25 min. til den er let gylden.
Fordel den kolde puré på bunden. Bland kokosspåner og æggehvider og fordel blandingen oven på puréen.
Bag kagen i 15 min, til overfladen er gylden.
Lad kagen køle af, inden du skærer den i mindre firkanter.
Opskrift og foto venligst udlånt af Bage- og syltemagasinet