En skøn kombination af friske jordbær og knasende kokos. Det er den kage, du tager med til klassens time, kagedag på kontoret eller picnic.

Tilberedning

+60 min -

Skyl og rens jordbærrene og kom dem i en gryde. Mos bærrene let, så der kommer lidt saft ud af dem. Tilsæt sukker og lad det simre i 20 min ved svag varme. Skum puréen og rør i den indimellem.

Tilsæt pektin og citronsaft under omrøring. Skru op for varmen og kog puréen igennem i 4-5 min. Hæld den over i en skål og lad den køle af.

Tænd ovnen på 180 grader.

Rør ingredienser til dejen sammen. Beklæd formen (18x25 cm) med bagepapir og tryk dejen ud i formen med hænderne. Bag kagebunden i 25 min. til den er let gylden.

Fordel den kolde puré på bunden. Bland kokosspåner og æggehvider og fordel blandingen oven på puréen.

Bag kagen i 15 min, til overfladen er gylden.

Lad kagen køle af, inden du skærer den i mindre firkanter.

Opskrift og foto venligst udlånt af Bage- og syltemagasinet

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.