En supersund mellemting mellem grød og yoghurt med rødder i det schweiziske køkken, hvor denne slags morgenmad hedder bircher müsli. Jordbærrene giver både syrlighed og sødme på den helt rigtige måde.

Tilberedning

30 minutter - 1 person

Rør havregryn og æblemost sammen og lad det trække 15 minutter eller gerne tildækket i køleskabet natten over. Rør yoghurt i. Kom det i en skål.

Mos 3 af jordbærrene med honning og fordel det på ¼ af yoghurten. Skær resten af jordbærrene i skiver og fordel dem på ¼ af yoghurten. Fordel mandler og kokosmel på hver sin ¼.

Tip:
I stedet for kokosmel kan du bruge tørrede kokosflager.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.