En nem dessert for folk med nerver af stål! Saucen kan drille – hvis den bliver for varm, bliver den grynet. Og hvis den bare får lov at stå, efter du har taget den af blusset, begynder den at skille.


Tilberedning

30 min - 3-5 personer

Jordbærrene vendes med 50 g sukker og fordeles i 4-5 dybe tallerkener.

Hvidvin, sukker og æggeblommer kommes i en rustfri stålgryde og piskes over jævn varme, til det er cremet (ca. 85 C varmt).

Gryden tages af blusset, og der piskes i yderligere 1-2 min., indtil gryden er kølet lidt af. Cremen hældes over jordbærrene.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.