Jordbær serveret på en bund af den skønneste jordbærpuré – med andre ord - jordbær i jordbær!

Tilberedning

30 min -

Tilberedningsmetode
Blend ca, en fjerdel af bærrene med sukker, limesaft og vanille og fordel den i fire dybe tallerkener.

Del evt større bær i halve og anret dem på pureen. Bland lilmeskal med sykker og drys over desserten.

Server med creme fraiche, is eller flødeskum.

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

 

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.