Jordbær i salat er en af vores favoritter. Prøv fx denne variant, hvor jordbærrets sødme giver en fantastisk kontrast til den rå fennikel

Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær top og bund af fennikel. Halver fennikel, fjern stokken og snit fennikel fint. Fx på et mandolinjern. 

Rens jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Skyl, tør og hak persillen.

Vend fennikel med jordbær og persille. Riv citronskallen over og top med mozarella. Dryp olivenolie over og krydr med peber.  

Tip
Salaten kan gøres mere fyldig ved at tilsætte en bakke babyspinat, 100 g.

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.