Italienske gudemundfulde fra Umbrien
Brødene er skønne til frokost med lidt salat, som indslag i børnenes madpakker, på buffeten eller til en portion pasta, en suppe eller lidt grillet fisk eller kød til aftensmad
Tilberedning
60+ min - 2 lange flade brød
Bland gæren med det kolde vand i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt dejen til koldhævning i køleskabet natten over.
Form to lange flade brød og belæg det ene med små, smagfulde blommetomater (eller andre aromatiske tomater) og det andet med små hvidløgssplinter og laurbærblade.
Dryp begge brød med rigelige mængder koldpresset jomfruolivenolie (efter behag) og giv dem en tur med salt- og peberkværnen.
Drys også brødet med hvidløg og laurbærblade med lidt rosmarin.
Bag brødene i ovnen ved 225 grader i cirka 15-20 minutter.
Tip
Dejen kan holde sig i køleskabet i 4-5 døgn, så du kan også lave små portionsbrød ud af dejen og bare tage den dej fra, du har brug for løbende, og sætte resten tilbage på køl.