• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
fladbrød med fyld

Italienske gudemundfulde fra Umbrien

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Brødene er skønne til frokost med lidt salat, som indslag i børnenes madpakker, på buffeten eller til en portion pasta, en suppe eller lidt grillet fisk eller kød til aftensmad.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Mar – Nov
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    15 g gær
    ½ l kold vand
    1 tsk salt
    100 g italiensk durummel
    ca. 400 g hvedemel, tipo 00
    50 g parboiled speltkerner

    Fyld
    Blommetomater
    Hvidløgssplinter
    Laurbærblæde
    Jomfruolivenolie
    Salt og peber
    Rosmarin

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Dejen kan holde sig i køleskabet i 4-5 døgn, så du kan også lave små portionsbrød ud af dejen og bare tage den dej fra, du har brug for løbende, og sætte resten tilbage på køl.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies