Brødene er skønne til frokost med lidt salat, som indslag i børnenes madpakker, på buffeten eller til en portion pasta, en suppe eller lidt grillet fisk eller kød til aftensmad 


Tilberedning

60+ min - 2 lange flade brød

Bland gæren med det kolde vand i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt dejen til koldhævning i køleskabet natten over.

Form to lange flade brød og belæg det ene med små, smagfulde blommetomater (eller andre aromatiske tomater) og det andet med små hvidløgssplinter og laurbærblade.

Dryp begge brød med rigelige mængder koldpresset jomfruolivenolie (efter behag) og giv dem en tur med salt- og peberkværnen.

Drys også brødet med hvidløg og laurbærblade med lidt rosmarin. 
Bag brødene i ovnen ved 225 grader i cirka 15-20 minutter.

Tip
Dejen kan holde sig i køleskabet i 4-5 døgn, så du kan også lave små portionsbrød ud af dejen og bare tage den dej fra, du har brug for løbende, og sætte resten tilbage på køl.

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.