En lækker og festlig mørbrad – Lav den i ovnen eller på grillen i en foliebakke.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Krydr kødet med salt og peber og brun det 2-3 min. i lidt olivenolie på en varm pande. Skær en lomme på langs ned i kødet og læg det i et ovnfast fad.

Skær tomater og mozzarella i mindre stykker og bland med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Fyld det i lommen og tryk det fast.

Halver tomaterne og bland med oregano, knust hvidløg, snittet løg og olivenolie. Læg dem i fadet sammen med kødet og krydr med lidt sukker, salt og peber.

Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.

Skær det i skiver og server med bagte tomater, brød eller kartofler. 

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Italiensk mørbrad med tomat, mozzarella og oregano

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.