Dejlig nem og dejlig sommer-dessert, der kan laves i en håndevending.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skyl og nip jordbærrene. Tag 4-8 små bær fra til pynt og skær resten i tykke skiver.

Piskfløden halvstiv med flormelis og vanillesukker. Læg et tykt lag jordbæri bunden af 4 store portionsglas og dryp med appelsinsaft. Bræk ladyfingers i grove stykker.

Fyld glassene lagvis op med lady fingers, fløde, jordbær og fløde.

Pynt med de små bær og appelsinskal.

Triflien kan spises helt nylavet, mens biskuitterne er sprøde, eller man kan lade den stå og trække ligesom dansk trifli med makroner.

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.