Salat skåret i små terninger er en israelsk specialitet. Alle smage bliver blandet i munden i hver mundfuld, og salaten er nemmere at spise.


Tilberedning

30 min - 6 personer

Skær de istandgjorte grøntsager i så små terninger, som du orker. Udelad agurkekerner og tomatsaft (si saften fra, når du har skåret tomaterne i terninger).

Skær løget i meget små terninger.

Skær oliven i mindre stykker.

Bland dressingen.

Ved serveringen: Bland de fintskårne grøntsager, oliven og dressing og smag salaten til.

Opskrift og foto er venligst udlånt fra bogen Suveræn Surprice af Tina Scheftelowits

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.