Peber og rabarber klæder hinanden super godt. Er der små børn i familien, kan du tage peberkornene op efter 5-10 minutter, så de ikke er så tydelige i smagen.

Tilberedning

+60 min - 10 stk

  1. Kom det hele i en gryde og kog det ved svag varme i 30 minutter. Sluk og lad det trække i yderligere 30 minutter.
  2. Sigt, men uden at presse på rabarberne.
  3. Kassér rabarberne (eller spis dem på yoghurt, hvis de stadig har smag).
  4. Fordel ismassen i ca. 10 forme og sæt dem i fryseren.
  5. Servér direkte fra frost.

TIP!
Kom skiver af jordbær i isen, når det er sommer. Det ser fint ud, og så er der lidt ekstra frugt.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.