Flot pink farve, lækker og læskende - det er ikke så sært, at både børn og voksne er vilde med denne rabarbersuppe.

Tilberedning

60+ min - 6 personer

  • Skær 100 g af rabarberne i tynde skiver kog dem op i vand, sukker og limesaft 5 min.
  • Si lagen.
  • Skær resten af rabarberstængerne ud i 1 cm stykker. og læg dem i et ovnfast fad.
  • Hæld den sammenkogte lage over rabarberne.
  • Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i 15-20 minutter til rabarberne netop er møre.
  • Tag fadet ud og køl rabarber og lage helt af i køleskab.
  • Fordel rabarber og lage i 6 tallerkner. Arranger iskugler og evt. skiver af lime over.

Energi pr. person:
1000 kilojoule (240 kcal)
Energifordeling:
Protein: 3 g- 4 %
Kulhydrat:45 g- 76 %
Fedt:5 g - 20 %
Rabarber pr. person: 70 g

Opskrift udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Martin Dyrløv

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.