• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder - Sæson

Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Et super lækkert vegetarisk farsbrød, der kan nydes både varm og kold.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jun – Nov
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.
    1 løg
    2 fed hvidløg
    2 gulerødder i tern
    2 stilke snittet bladselleri
    1 spsk olivenolie
    250 g champignon
    150 g østershatte
    1 spsk frisk timian
    50 g hakkede hasselnødder
    3 æg
    75 g havregryn
    salt og peber
    1 rulle butterdej

    Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
    Foto: Betina Hastoft

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Tip

    Brug knoldselleri skåret i små tern, i stedet for bladselleri om vinteren. 

    Brug evt. andre svampe i farsbrødet f.eks. kejserhatte eller portobellosvampe.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Simremad: Vegetarisk coq au vin med mos. Alternativ til klassisk Coq au vin. En lækker simreret - Sæson

        Vegetarisk gryderet med svampe og perleløg

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Madtærte med timian og champignon - Opskrift på svampetærte - Sæson

        Svampetærte

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Lasagne med svampe og spinat

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Bagt rødkål med æble, valnødder og mozzarella

        Bagt rødkål med honning og gedeost

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies