Et super lækkert vegetarisk farsbrød, der kan nydes både varm og kold.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

  1. Sauter hakket løg, knust hvidløg, gulerod og bladselleri i olie til løgene er klare.
  2. Rens og skær imens champignon og østershatte i mindre stykker.
  3. Kom svampe og timian på panden og steg endnu et par minutter.
  4. Rør grønsagerne sammen med nødder, sammenpisket æg og havregryn.
  5. Lad det trække lidt og krydr med salt og peber.
  6. Fordel fyldet på butterdejspladen, fold enderne ind over fyldet og rul den stramt sammen.
  7. Læg postejen på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag postejen ca. 30 min. ved 200°C.
  8. Skær postejen i skiver og server med fx salat.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.