En tyk og cremet is-agtig smoothie. Spis den med ske, og nyd den i skyggen på en varm sommerdag.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Frys jordbærrene natten over.

Put bær, flormelis, citronsaft og halvdelen af mælken i en foodprocessor eller blender. Blend mens du tilsætter mælk, indtil smoothien får en cremet og fast konsistens.

Smag evt. til med mere flormelis – men smoothien må ikke blive for sød. Server straks i portionsglas.

Tip
Prøv en variant med halvt jordbær og halvt hindbær.

Opskriften er udviklet af Anne Mette Ehlers
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.