Du vil blive overrasket over denne snack, sprød hvidkål med æble, en perfekt tapas.

Tilberedning

15 min - 20 stk

Skær hvidkålen i store trekanter. Skil kålbladene fra hinanden og bred dem ud på et stort fad.

Rør sennep og yoghurt sammen. Klip halvdelen af karsen og vend i yoghurten.

Riv æblerne groft og vend dem i yoghurten. Smag til med salt. Læg en stor skefuld æbledip på hvert stykke kål. Drys resten af karsen over æbledippen.

Opskrift og styling Christine Bille
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.