Den snittede kål bliver nærmest tilberedt når den får lov at trække en times tid med salt og citron. Dejligt til frikadeller, hakkebøffer og alle andre kødretter.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Sådan gør du
Fjern de grove yderblade på hvidkålshovedet, skær det i både og skær stokken af. Snit kålen fint, kom den i en skål og vend den med salt og citronsaft. Lad kålen trække i mindst 1 time. Skyl kålen, tryk den fri for væde og bland den med yoghurt, fintsnittede forårsløg, hakket persille og oliven skåret i kvarte. Smag salaten til med peber.

Tip
Server retten til stegte kødretter.

Energi pr. person:
700 kJ (160 kcal)
Fordelt på:
Protein 16%
Kulhydrat 46%
Fedt 38% (7 g)
Frugt og grønt pr. person:
Ca. 250 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.