En super simpel opskrift med hvidkål. En dejlig krydret ret: Hvidkål, ærter og oksekød smagt til med salt og peber. Udelad eventuelt ingefær og peber og server det til, så man selv kan mikse i.

Hvidkål med ingefær og soya
Ingredienser
4 pers.
2 tsk rapsolie
300 g hakket oksekød
3 porrer i små tern, ca 300 g
600 g groftrevet hvidkål
300 g frosne ekstrafine ærter (eller bønner, grønne i små stykker)
½ dl vand
1 spsk fintrevet frisk ingefær
1 spsk sojasauce
1 spsk akaciehonning
1 tsk groft salt friskkværnet peber
50 g grofthakkede salte peanuts
300 g blommer i tynde både (eller æble, mango eller appelsin)
2 dl yoghurt 2%
Tilbehør: sojasauce
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Spis let" af Anne Ravn.
Tilberedning
1
2
3
4