En super simpel opskrift med hvidkål. En dejlig krydret ret: Hvidkål, ærter og oksekød smagt til med salt og peber. Udelad eventuelt ingefær og peber og server det til, så man selv kan mikse i.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Lad halvdelen af olien blive varm i en stor gryde. Brun kødet i ca. 2 minutter og tag det op. Lad resten af olien blive varm og svits porrer, ærter og hvidkål i ca. 3 minutter.

Kom kødet tilbage i gryden sammen med vand, ingefær, sojasauce, honning, salt og peber. Kog hvidkålsblandingen ved jævn varme og under låg i ca. 3 minutter.

Tag låget af gryden og kog i yderligere ca. 3 min. ved kraftig varme og under omrøring. Smag til. Kom hvidkål med ingefær og soja i en stor skål.

Drys med peanuts og server med blommer, yoghurt og ekstra sojasauce. 

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Spis let" af Anne Ravn.

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.