• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
hakket oksekød med soya og hvidkål

Hvidkål med ingefær og soya

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En super simpel opskrift med hvidkål. En dejlig krydret ret: Hvidkål, ærter og oksekød smagt til med salt og peber. Udelad eventuelt ingefær og peber og server det til, så man selv kan mikse i.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jul – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    2 tsk rapsolie
    300 g hakket oksekød
    3 porrer i små tern, ca  300 g
    600 g groftrevet hvidkål
    300 g frosne ekstrafine ærter (eller bønner, grønne i små stykker)

    ½ dl vand
    1 spsk fintrevet frisk ingefær
    1 spsk  sojasauce
    1 spsk akaciehonning
    1 tsk groft salt friskkværnet peber

    50 g grofthakkede salte peanuts
    300 g blommer  i tynde både (eller æble,  mango eller appelsin)
    2 dl yoghurt 2%

    Tilbehør: sojasauce

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Spis let" af Anne Ravn.

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies