Noget af det bedste ved efteråret og den tidlige vinter har at byde på er de smagfulde, cremede og farverige hokkaido græskar. Her i en mættende salat propfyldt med smag.

Hummus af hokkaido med perlebyg, syrlige æbler og tahindressing
Ingredienser
4 pers.
Græskarhummus
4 fed hvidløg
2 spsk neutral olie
1 dåse butter beans
3 spsk lys tahin
3 spsk friskpresset citronsaft
1.5 spsk olie eller vand efter behov
Perlebyg
3 dl perlebyg
½ dl olivenolie
revet citronskal fra 1/2 økologisk citron
Tahindressing
3 spsk lys tahin
3 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk salt
friskkværnet peber
½ dl vand
Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Tip
Der er meget mad i et græskar. Hvis du ikke bruger al hummusen eller de bagte græskarskiver til salaten, så gem det til en anden dag. Hummusen er fantastisk i sandwich, wraps eller på rugbrød, og det overskydende bagte græskar, kan du bruge i en græskarsuppe. Se opskrift her.