• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Hulk pasta. Pasta med basilikumspesto og ost. God til madpakken og børn

Hulk pasta

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En herlig, grøn pastaret, der går rent hjem hos de yngste!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Nov
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 portioner

    Pesto:

    75 g broccoli (rå)

    15 g basilikum

    20 g parmesan ost

    20 g pinjekerner

    1 dl ekstra jomfru olivenolie

    1/2 tsk flagesalt

     

    200 g pasta

    Opskrift og foto: Charlotte Seeger

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Kald maden noget sjovt, som fx denne HULK pasta. Det appellerer til børnenes fantasi. Det bygger bro til børnenes måde at tænke på, og giver dem en nysgerrighed på maden. 


    Prøv at købe pasta, der har en anden form, end den du plejer at købe. Ved at variere madens form engang imellem, lærer børnene at blive trygge ved nye retter og fødevarer. Denne HULK-pasta er lavet med små muslingepastaer, som egentlig bruges til supper. Men de er ofte populære at bruge i andre retter også, da mange børn elsker, at de er i ministørrelse.  

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies