Alt i én gryde, så kan det ikke være nemmere! Og retten er endnu bedre dagen efter.


Tilberedning

60+ min - 6 personer

Skær kødet i store stykker på ca. 5x5 cm. Opvarm en gryde med olie og smør. Brun kødet på alle sider lidt efter lidt. Læg herefter kødet til side.

Rengør blomkålen og skær den i buketter. Skær løg og kartofler i grove både. Skær tomater i store stykker. Opvarm olie i gryden. Svits løg, kartofler, blomkål og tomat sammen med timian, rosmarin og laurbærblade.

Tilsæt kød og grøntsagsbouillon. Læg låg på gryden og lad retten simre i en time. Smag til med salt og peber. 

Server retten med godt brød til.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Mad med Kærlighed" af Marie Melchior

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.