Vær omhyggelig med tilsmagningen - hokkaido har - som alle andre græskar - vældig godt af et syrligt og krydret modspil

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skrub hokkaidoen under rindende vand.
  2. Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernerne ud med en ske.
  3. Skær hokkaidoen i grove stykker.
  4. Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme, mens du skærer de andre grøntsager i skiver.
  5. Tilsæt løg, presset hvidløg, kartofler, gulerødder - ja alle de rødder, du vil. Med blot løg og hvidløg oplever du den fulde hokkaidosmagen og den er god.
  6. Tilsæt vand så det dækker halvt over grøntsagerne.
  7. Læg låg på og kog i 15 minutter.
  8. Blend suppen med stavblender og spæd til med vand, hvis den er for tyk.
  9. Smag til med salt, peber, lidt æbleeddike og evt. lidt sukker. Tilsæt dine yndlingskrydderier, fx chili, citron, appelsin, ingefær koriander, kommen, spidskommen eller laurbær.
  10. Server suppen med brød, ristede græskarkerner, hakket persille og evt. græsk yoghurt

Opskrift: Frugtformidlingen.
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.