Gode, friske svampe er alfa og omega i denne uhyre simple suppe.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær svampene i tynde skiver og put dem i en gryde. Hæld hønsebouillon i og bring det hele i kog. Skru ned på lavt blus og lad det små simre.

Skyl forårsløgene grundigt, skær dem i fine skiver og put dem i bouillonen.

Bouillonen bringes i kog og smag til med salt og peber

Opskriften er venligst udlånt af Tvedemose

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.