Smuk og velsmagende salat - perfekt til fx lammefrikadeller, røget laks eller hellefisk.

Tilberedning

30 min - 4-6 personer

Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den.

Skær æblerne i små tern.

Rist pinjekernene.

Pluk hjertesalaten i grove stykker, anret dem i en skål eller på et fad og drys den kogte spelt, æble, tranebær, pinjekerner samt mynteblade over.

Rør dressingen sammen, smag den godt til og dryp den over salaten, der serveres til det ønskede tilbehør.

Tip
Bulgur kan bruges i stedet for spelt.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.