Har du brug for fornyelse til udvalget af morgenmad? Eller inspiration til en sundere dessert? Så kig med her, for opskriften på denne skønne crumble giver dig begge dele.

Tilberedning

30 min - 4 portioner

  1. Smelt kokosolie, sirup og peanutbutter i en gryde. Hak nødderne groft og bland alle ingredienser sammen på nær æblet.
  2. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og fordel crumleblandingen på bagepapiret.
  3. Bag crumleblandingen i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 160 grader (eller til det bliver gyldent).
  4. Vask æblet og skær det i små tern.
  5. Lad den varme crumleblanding køle helt af, hvorefter den er klar til at blive brugt som topping sammen med de friske æbletern.

TIP Udover at denne kokos/æble crumle smager skønt til is er den også god ovenpå havregryn, yoghurt naturel og koldskål.

TIP Hvis du ikke er så meget til peanutbutter, så kan du sagtens undlade det i opskriften.

Opskrift og foto: Charlotte Seeger

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.