En dejligt hjemmelavet ketchup gør dine hotdogs endnu bedre. 


Tilberedning

15 min - 1 glas

Hak tomaterne fint og kom dem i en gryde sammen med tomatpuré, eddike, flydende honning og paprika.

Kog op og lad tomaterne simre ved svag varme i ca. 10 minutter uden låg.
Tag gryden af varmen og blend ketchuppen. Tilsæt hakket basilikum og smag til med salt og peber og afkøl.

Opbevar ketchuppen i et glas med låg i køleskabet.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.