Sprøde og stærkt vanedannende. Lav rigeligt. De forsvinder alt for hurtigt.

Tilberedning

15 minutter - 4 personer

Pil løgene og skær dem i ringe. Vend løgene i hvedemel. Drys overskydende mel fra.

Varm olien på en pande og rist løgene – lidt af gangen - til de er sprøde. De skal vendes undervejs. Læg løgene til afdrypning på et stykke fedtsugende papir og drys med salt.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.