Forkæl din hotdog med hjemmelavet brød.


Tilberedning

60+ min - 8 stk

Hæld mælken i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, æg og smeltet smør. Rør først speltmel og dernæst hvedemel i dejen. Ælt dejen godt til den er glat og smidig. Stil dejen tildækket et lunt sted i ca. 1 time.

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i 8 lige store dele og tril dem til aflange pølsebrød. Fordel brødene på en bageplade med bagepapir. Lad brødene hæve tildækket i ca. 30 minutter.

Tænd ovnen på 210 grader. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag i 10-12 minutter til de er gyldne. Afkøl brødene på en bagerist.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.