Peach Melba – en dessert baseret på fersken og hindbær er en klassiker - skabt af kokken Auguste Escoffier til ære for en australsk sangerinde, Nellie Melba. Her er den i hindbærsmoothie-udgave!

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Blend ferskner og hindbær med vanillekorn.
  2. Hak vanillestangen i mindre stykker, kom dem i blenderen sammen med yoghurt og rørsukker og blend yderligere.
  3. Tilsæt appelsinsaft og blend til passende konsistens.
  4. Fordel hindbærsmoothien i glas og server med tynde skiver lime samt ekstra hindbær som pynt.

Energi pr. person:
120 Kcal
Fedt 8%
Protein 12%
Kulhydrat 80%

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.