Kagerne er så smukke, at man næsten ikke nænner at spise dem.


Tilberedning

30 min - 10 personer

Tænd ovnen på 170 grader.

Riv marcipanen og rør den med rørsukker. Tilsæt smør lidt ad gangen og pisk. Tilsæt derefter æggene et af gangen, mens der piskes.

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom vaniljestang i dejen sammen med hvedemel.
Pensl formene med smeltet smør og drys med mel. Fyld massen i formene til de er tre fjerdedel fyldte. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl kagerne.

Pisk fløde og cremefraiche til en tyk skum. Dekorer kagerne med creme, evt. sprøjtet ud med en bollesprøjte - og top med hindbær.

Tip
De små mazariner - uden pynt - holder sig fint et par dage i en beholder med låg.d
Har du ikke små portionstærteforme, kan kagerne bages som en stor kage i en tærteform. Beregn da lidt længere bagetid.

Opskrift og styling Lone Kjær
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.