• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Hindbærmarzarin med flødeskum

Hindbærmazariner

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Kagerne er så smukke, at man næsten ikke nænner at spise dem.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Vegetar

    Ingredienser

    10 personer

    10 små portionstærteforme

    Mazarindej
    100 g marcipan
    100 g rørsukker
    100 g blødt smør
    2 små æg
    Korn af 1 stang vanilje
    50 g hvedemel

    Lidt smeltet smør og hvedemel til formene

    Fyld
    2 dl piskefløde
    1 dl cremefraiche, 38 %
    300 g hindbær 

    Opskrift og styling Lone Kjær
    Foto Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    De små mazariner - uden pynt - holder sig fint et par dage i en beholder med låg.d
    Har du ikke små portionstærteforme, kan kagerne bages som en stor kage i en tærteform. Beregn da lidt længere bagetid.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies