Alle børn elsker små ispinde, og så længe det er nemt er det oplagt at lave dem selv.

Tilberedning

15 minutter + frysetid - Ca. 8 ispinde

  1. Skyl og tør hindbærrene. Kom hindbær, hyldeblomstsaft og vand i en blender og blend til en flydende masse. Kom saften gennem en fin sigte og fordel i ispindeforme.
  2. Er formen uden pinden fryses isene 1 time inden der sættes pinde i nu, hvis ikke designet har ’indbygget håndtag/pinde’.
  3. Frys i yderligere et par timer til isene er gennemfrosne.

 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.