Herresalat med masser af kød, kål og nudler. Vi giver salaten et orientalsk twist med chili, ingefær og et drys saltede nødder.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.

Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen og snit det fint.  Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.

Knæk den nederste træde ende af aspargesene og damp asparges i ca. 2 min. Skær asparges igennem på langs.

Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem i ca. 3 min. på hver siden, afhængig af tykkelse og hvor gennemstegt du ønsker kødet. Skær kødet i skiver.

Flæk chililen skrab kernerne ud og hak chililen fint. Rør chili med ingefær, presset hvidløg, olie og sojasauce til en dressing.

Vend nudler med kål, asparges og kød. Dryp dressingen over og drys med cashewnødder og koriander. Server evt. med sød chilisauce. 


Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.