• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Bagt blomkål serveret med brunet smør og karse

Helbagt blomkål med smør og karse

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Gylden på overfladen, blød, sød og intenst smagfuld indeni. Latterligt enkelt og knaldgodt. Her har vi drysset lidt karse på, men du kan selvfølgelig servere retten, som det passer dig.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    1 blomkål

    30 g smør

    1 bakke karse

    Salt og peber

    Opskrift og foto venligst udlånt fra Grøntsagskogebogen af Tom Gausdal & Stian Floer

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Metoden kan også bruges på andre kålsorter, men den virker ikke så godt på broccoli, da de små yderste knopper bliver svedne og slappe, inden resten af broccolien er mør.

    De grønne blade på blomkålen er spiselige, så der er ingen grund til at kassere dem. Skær dem i strimler, steg dem i lidt smør med salt og peber, og server dem med blomkålshovedet som garniture.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies