Brug også rabarberkompotten som topping på skyr, yoghurt eller en skive brød.

Tilberedning

15 minutter - 2 personer

Rabarber-ingefær kompot 

  • Skær rabarberne i 1 cm små stykker og kom dem i en gryde med sukker, vanilje og ingefær.
  • Kog rabarberne ved svag varme i ca. 5 minutter og afkøl kompotten.

Havregrød

  • Kom havregryn, mælk og halvdelen af vandet i en lille gryde og bring i kog under omrøring.
  • Tilsæt salt og kog ved svag varme i ca. 5 minutter, mens der røres i grøden. Spæd til med resten af vandet til den ønskede konsistens.
  • Anret grøden i skåle og top med 1 spsk rabarberkompot.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.