De lækre stegte æbler kombineret med vanilje og peanuts giver havregrøden en nem, ny og velsmagende update.

Tilberedning

15 min - 2 personer

Hak peanutsene groft. Kog mælk, havregryn, vaniljesukker og peanuts op i en gryde. Lad det småkoge ca. 1 minut under omrøring. Fordel grøden i 2 skåle.

Skær æblet i kvarte. Fjern kernehuset. Skær æblet i ca. ½ cm tykke både. Smelt smørret på en pande og kom honningen i. Steg æblebådene gyldne i blandingen. Fordel æblebådene over grøden. Vær opmærksom på at æblebådene er meget varme.

Tips:
Æbler kan erstattes med pære
Peanuts kan erstattes af mandler eller hasselnødder, men så skal der tilsættes 1/4 tsk salt til grøden

Opskrift og styling Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.