Pep rødbedesalaten op med en dressing som smager af fremmede himmelstrøg. Er du til det mere klassiske, kan du i stedet vende salaten med en vinaigrette

Tilberedning

60+ minutter - 4 personer

Kog rødbederne møre og gnub skindet af. Afkøl rødbederne før de skæres i mundrette stykker.
Skær æblerne i kvarte, fjerne kernehus og skær æblerne i både. Hak mynten.

Rist sesamfrø på en tør pande, til den giver lyd.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend rødbeder med æble, mynte og sesam sammen med dressingen. 

Opskrift på ristede løg

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.