Gulerodssuppe | Opskrift med kokos og karry | Sæson
Der er næsten garanti for, at børn kan lide denne her gulerodssuppe. En cremet suppe med den velkendte smag af karry og drys af ristet kokos og rosiner.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Skrub gulerødderne og skær top og ende af.
  2. Skær dem i skiver og læg skiverne i en skål.
  3. Varm 2 spsk kokosolie op i en gryde.
  4. Pil og hak løget. Steg det gyldent i olien.
  5. Tilsæt den røde karrypasta og rør rundt.
  6. Kom gulerødderne i gryden.
  7. Hæld grøntsagsbouillonen i og læg låg på. Lad gulerødderne koge i ca. 25 minutter.
  8. Når gulerødderne er møre, hældes kokosmælken i.
  9. Blend suppen.
  10. Smag suppen til med æblecidereddike og salt.
  11. Rist kokosmel på en tør pande ved middelvarme til det får en smule farve.
  12. Bland kokos med rosiner og drys over suppen ved servering.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.