Tilberedning

15 min - 2 personer

Vask og skræl gulerødderne.
Lav dem til juice i en saftcentrifuge.
Sigt saften og kog den ned, til mængden er reduceret til en fjerdedel.
Smag til med lidt salt og appelsinsaft.
Pisk op med olivenolie. 

Velegnet til torsk, kammuslinger og svinekoteletter

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.