• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Boller med gulerod og kerner - opskrift på gulerodsboller - Sæson

Gulerodskerneboller

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Gode gulerodskerneboller der passer fint til ungernes madpakke med et stykke proteinholdigt pålæg på.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jan – Dec
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    12 stk

    6 dl vand
    3 dl knækkede hvede- eller rugkerner
    2 dl solsikkekerner
    200 g rugmel eller fuldkornsspeltmel
    100 g revne gulerødder eller rødbeder eller squash
    25 g gær
    1½ tsk salt
    Ca. 350 g hvedemel

    Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Ønsker du ekstra sprøde boller? Så stil evt. en 20x30 cm bradepande med 1 cm vand i bunden på nederste ovnribbe på en bagerist. Bag bollerne på midterste ovnribbe, som beskrevet i opskrifterne. Vanddampen, der bliver dannet, giver bollerne lidt ekstra kulør og en mere sprød overflade.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies