Anderledes og lækker kage med gulerødder og rødbeder

Tilberedning

+60 min - 8 pers

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Kom mel, bagepulver, kokos, salt, kanel, kardemomme og vaniljepulver i skålen. Rør det sammen.
  3. Skræl og riv gulerødder og rødbeder.
  4. Vend gulerødder, rødbeder og rapsolie i dejen.
  5. Kom dejen i en springform (cirka 24 cm i diameter) med bagepapir.
  6. Bag kagen ved 200 grader cirka 35 minutter. Lad den køle af.
  7. Pisk flødeost, græsk yoghurt, flormelis og limesaft sammen.
  8. Smør frosting på kagen.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.