Opskrift på en lækker, saftig og utrolig nem gulerodskage i bradepande med æble og rosiner. Selvfølgelig med ostecreme/frosting.

Gulerodskage med æble, rosiner og ostecreme
Ingredienser
4 pers.
- Gulerodskage
- 175 g blødt smør
- 175 g brun farin
- 3 æg
- 175 g hvedemel
- 2 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1 tsk. stødt ingefær
- 3 tsk. bagepulver
- 300 g groft revne gulerødder
- 2 små æbler
- 50 g valnødder
- 100 g rosiner
- Flødeostglasur
- 200 g flødeost naturel
- 70 g flormelis
- 2 gulerødder til pynt
Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Er du mere til muffins? Så kan dejen fordeles og bages i muffinsforme i stedet.