Opskrift på en lækker, saftig og utrolig nem gulerodskage i bradepande med æble og rosiner.

Tilberedning

+ 60 min - 8-10 pers

  1. Pisk smør og brun farin godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der fortsat piskes.
  2. Bland hvedemel med krydderier og bagepulver. Rør melet i dejen sammen med revne gulerødder, æbler skåret i små tern, hakkede valnødder og rosiner.
  3. Fordel dejen i en smurt springform ca. 22 cm diameter og bag kagen i midten af ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt. Hænger der dej ved bages kagen lidt længere tid. Afkøl kagen.
  4. Rør flødeost med flormelis til en tyk cremet frosting.
  5. Dekorer kagen og top med gulerødder skåret i brede spåner med en kartoffelskræller.

TIP

Er du mere til muffins? Så kan dejen fordeles og bages i muffinsforme i stedet.

Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Gulerodskage med æble, rosiner og ostecreme

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.