Sprøde gulerodsdeller med feta er en skøn måde at få lidt ekstra grøntsager indenbords. Her serveret med en yoghurtsovs, som udnytter de persillelignende gulerodstoppe.

Tilberedning

30 min - 10-12 stk (4 personer)

  1. Riv gulerødderne groft.
  2. Kram så meget væde ud af gulerødderne, som du kan, og kom dem op i en skål.
  3. Bland med øvrige ingredienser til en jævn fars.
  4. Lad stå i 15 min.
  5. Hak imens gulerodstoppe eller bredbladet persille fint, og bland med ingredienserne til dressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Form gulerodsfarsen til deller og vend i rasp på begge sider. 
  7. Steg ved middel varme i olie og smør, til dellerne er gyldne på begge sider.

Tip!

Server med ovnbagte kartofler, en god salat eller i pitabrød. Dellerne er også gode på madpakken dagen efter.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.