• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Gulerodsboller med kanel, havregryn, banan og rugmel - Opskrift hos Sæson

Gulerodsboller med kanel

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Disse små sunde gulerodsboller kan bruges i mange sammenhænge. De er blandt andet et perfekt mellemmåltid til ulvetimen, gode at give med i madpakken og dejligt nemme at tage med på farten.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jan – Dec
    Vegetar

    Ingredienser

    6 stk.

    1 moden banan (gerne én af dem med brune pletter på skrællen)
    1 æg
    1/2 dl revet gulerod
    1 spsk sirup
    1 tsk stødt kanel
    1 tsk bagepulver
    1/2 dl havregryn
    1 dl fintsigtet rugmel

     

    Opskrift og foto: Charlotte Seeger

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Tag de sunde gulerodsboller ud og nyd dem enten lune eller afkølede.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies