Disse små dejlige brød kan bruges i mange sammenhænge. De er blandt andet et perfekt mellemmåltid til ulvetimen, gode at give med i madpakken og dejligt nemme at tage med på farten.

Tilberedning

30 min - 6 stk

  1. Mos bananen med en gaffel.
  2. Pisk banan, æg og sirup sammen til en ensartet masse.
  3. Riv guleroden på den fine side af rivejernet.
  4. Bland alle ingredienser sammen og rør godt rundt.
  5. Kom bagepapir på en bageplade og form 6 små brød med en spiseske (de vil flade lidt ud, da dejen er tynd).
  6. Bag kanel/gulerod brødene i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter.

Tag dem ud og nyd dem både lune og afkølede.

Opskrift og foto: Charlotte Seeger

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.