Ikke kun børnene er vilde med disse gulerodsboller. De er bløde og ”saftige” i konsistensen og kan sagtens nydes uden smør. Smager bare godt!

Tilberedning

60+ min - 20 stk.

  1. Bland det smeltede smør og mælken i en røreskål og tilsæt yletten. Rør gæren ud heri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, men lad melet komme i gradvist, så dejen ikke bliver for tør.
  3. Ælt dejen godt og stil den til hævning i skålen ved stuetemperatur under et fugtigt viskestykke i ca. 1-2 timer.
  4. Del dejen i 20 boller. Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter.
  5. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Opskrift og styling: Udviklet af Sif Orellana

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.