• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Simremad. Gryderet med svinekød, knoldselleri, porre og salvie

Gryderet med rodfrugter og urter

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Denne dejlige gryderet smager meget af grønsager og er lige perfekt dagen efter. Varier med andet tilbehør og nyd et dejligt måltid på ingen tid.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Sep – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    1 kg svinekød, for eksempel bov eller nakke i tern
    7-8 gulerødder, ca. 750 g
    2 små knoldselleri, ca. 700 g
    4-5 porrer, ca. 500 g
    4-5 fed hvidløg
    1,5 økologisk citron, en til både, en halv til saft
    3 spsk olivenolie
    1½ spsk salt og peber
    7 dl vand
    Ca. 8 friske salvieblade eller 5-6 timiankviste
    Evt. jævning, f.eks. majsstivelse

    Drys
    100 g mandler og 1 bundt bredbladet persille

    Tilbehør
    Bulgur, ris, kartoffelsne eller -mos

    Opskrift: Katrine Klinken
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies