Gryderet med linser, svampe og kål
Tilberedning
45 min - 4 pers
- Hak løg, hvidløg, rosmarin og timian fint.
- Skær svampe i store stykker.
- Kom smør i en gryde. Steg løg, hvidløg, timian og rosmarin 2 minutter.
- Kom svampe i gryden. Steg 5 minutter.
- Drys mel over svampene i gryden. Vend godt sammen.
- Kom vand, vin og bouillon i gryden. Lad simre under låg 20 minutter.
- Fjern stilken fra grønkålen. Skær i mindre stykker.
- Vend kålen i gryden.
- Kom linser i en sigte. Skyl, og lad dryppe af. Vend linserne i gryden.
- Smag til med salt og peber.
- Hak persille groft, og drys over retten.
Server gerne med kartoffelmos eller brød.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström