En lækker og varmende gryderet med svampe og grønkål

Tilberedning

45 min - 4 pers

  1. Hak løg, hvidløg, rosmarin og timian fint.
  2. Skær svampe i store stykker.
  3. Kom smør i en gryde. Steg løg, hvidløg, timian og rosmarin 2 minutter.
  4. Kom svampe i gryden. Steg 5 minutter.
  5. Drys mel over svampene i gryden. Vend godt sammen.
  6. Kom vand, vin og bouillon i gryden. Lad simre under låg 20 minutter.
  7. Fjern stilken fra grønkålen. Skær i mindre stykker.
  8. Vend kålen i gryden.
  9. Kom linser i en sigte. Skyl, og lad dryppe af. Vend linserne i gryden.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Hak persille groft, og drys over retten.

Server gerne med kartoffelmos eller brød.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.