Sprød pizza med topping af sødlige løg, salt ost og masser af urter. Servér den som tilbehør eller let frokostret med en god salat.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Bland vand, gær, surdej/yoghurt og det grove mel i en skål. Bland halvdelen af hvedemelet i og ælt i 3-4 minutter. Tilsæt resten af melet sammen med saltet og ælt yderligere 3-4 minutter. Sæt dejen til hævning tildækket og på et lunt sted i ca. 1½ time eller til den er hævet til dobbelt størrelse.

Smelt smørret på en pande og steg løgene over middel varme og under omrøring i 10-15 minutter til de er bløde og gyldne. Hæld eddike på, drys med lidt salt og friskkværnet peber og tag panden af varmen.

Tænd ovnen på 220°/200° varmluft. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse, læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel de bløde løg på den. Riv osten udover og fordel rødbedeskiver udover. Pensl rødbedeskiverne med olie og bag pizzaen i 15-20 minutter til kanten og rødbederne er gyldne.

Server pizzaen lun, drysset med forårsløg og friske urter.

Opskrift og billeder udlånt fra bogen "Mad fra Samvirke - Rodfrugter"

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.