• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
grov æblekompot med ingefær

Grov æblekompot med ingefær

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Aug – Dec
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 spsk groftreven ingefær
    1 grofthakket løg
    1 fed finthakket hvidløg
    1spsk olivenolie
    750 g æbler f.eks. Ingrid Marie, Belle de Boskop eller Cox orange
    Ca 1/4 dl æblemost, hyldeblomstsaft eller vand
    1 spsk æbleeddike eller citronsaft
    2 - 3 spsk rørsukker
    1 tsk salt
    2 – 3 kviste friske timian

    Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød, fed fisk som laks eller brød.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies