Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks

Tilberedning

45 min - 4 personer

Sauter ingefær, løg og hvidløg i olien et par minutter uden de tager farve.

Tilsæt æbler samt most, lidt æbleeddike og sukker og damp kompotten ved svag til jævn varme til æblerne er møre. Smag til med yderligere syre, sukker og salt.

Løgene bliver ved med at ha´lidt bid, hvilket gør den lidt spændende – ud over den smager godt

Tip. Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks.

Energi pr. person: 460 Kcal, fedt 28%, protein 21 %, kulhydrat 51%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.