Disse vafler bliver ikke helt sprøde som klassiske vafler. Men de bliver nærmest som toastbrød. Brug dem til en sandwich, eller top dem med tyk yoghurt, stenbiderrogn og fint hakkede løg, eller spis dem som tilbehør til en hovedret.

Tilberedning

30 min - 4 stk

  1. Skræl rødderne og riv dem groft. Vend dem med løg og hvidløg
  2. Pisk æg, mælk og olie sammen. Rør mel, salt og bagepulver i og vend grøntsagerne i dejen.
  3. Pensl vaffeljernet med lidt smør. Sæt det på lav varme og steg vaflerne i det varme jern. Sæt dem på en rist, efterhånden som du steger dem færdig.
  4. Servér straks.

TIP!
Brug det du har. F.eks. Kartofler, knoldselleri, porrer eller andet i din grøntsagsskuffe.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.