Disse vafler bliver ikke helt sprøde som klassiske vafler. Men de bliver nærmest som toastbrød. Brug dem til en sandwich, eller top dem med tyk yoghurt, stenbiderrogn og fint hakkede løg, eller spis dem som tilbehør til en hovedret.

Grøntsagsvafler
Ingredienser
4 stk.
200 g
persillerødder
200 g
pastinakker
200 g
gulerødder
1 spsk
revet løg
1 fed presset hvidløg
2 æg
2 dl mælk
1 spsk olivenolie
2 dl hvedemel
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
lidt smeltet smør til vaffeljernet
Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Brug det du har i grøntsagsskuffen. F.eks. Kartofler, knoldselleri, porrer eller lign.
Vafler er fantastiske med laks, salat og dilddressing.